MENI

Naslovna edita i dr (1)

Edita i Džordži u programu Radija M premijerno predstavili novu pjesmu “Etida”

Nova pjesma Edite i Džordžija koja nosi naziv Etida bit će puštena u emitovanje u 14:00 sati na You Tube kanalu, a za program Radija M poslušali smo je premijerno i razgovarali sa ovim pozitivnim dvojcem.

Spoj pozitivne energije, vokalnih sposobnosti i šarma kojeg posjeduju Edita i Džordži publici će predstaviti novi hit koji nosi naziv Etida. Prema riječima Edite u studiju su radili ne osam, već stotinu i osam sati kako bi publici ponudili sve ono na što su navikli kada su u pitanju ovi izvođači, a to je kvalitet i pravi hit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

Prilikom razgovara otkrili su nam i gdje je to sniman spot, a na pitanje Nidala da li je bilo nekih zanimljivih situacija tokom snimanja Edita i Džordži su se iskreno nasmijali. Otkrili su nam da je tokom snimanja jedne scene sa radom prestao zvučnik pa su u tišini morali da izvedu koreografiju koja je bila planirana upravo za tu scenu. Edita je rekla da joj je bilo hladno prilikom snimanja te scene, te da su ostali dva sata jer se nisu mogli uozbiljiti od smijeha.

Sve fanove će obradovati vijest da je Edita najavila i novi album koji izlazi od novembra, a pjesma “Etida” je najava nečega što je Edita spremala dugo. Džordži radi na tri pjesme sa kojima je prezadovljan, a otrkio nam je da je naziv jedne pjesme “Zora”.

Cijelo gostovanje i razgovor pogledajte u prilogu.

Poslušajte novu pjesmu i pišite nam svoje komentare.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista