MENI

viber_image_2023-10-07_12-37-45-1

Kaliopi pred koncert u Sarajevu: “Biće to noć prepuna iznenađenja”

Višedecenijska karijera prepuna uspjeha, raskošan vokal i zapanjujuća harizma su nešto što krasi najveću Makedonsku pop divu Kaliopi.

Prošle su četitri godine od Kaliopinog posljednjeg koncerta u Sarajevu, a sobzirom na to da se sarajevska publika uželjela njenog glasa i pjesama Kaliopi je novi koncert zakazazala za 23. oktobar u Sarajevu u Domu mladih.
Kaliopi je bila gošća Vikend programa na Radiju M te nam otrkila šta nas to očekuje na koncertu Sarajevu.

“Pripremamo novi repertoar, malo izmjenjen, ali pripremamo i mnoga druga iznenađenja. Biće jako lijepo u Sarajevu, ljudi će uživati. Drago mi je što smo uspjeli da obezbjedimo jedan momenat, bez kojeg bi koncert bio siromašniji,” kazala je Kaliopi.

Kontinuirano popunjava svoju diskografiju novim pjesmama i svojoj publici pruža muzičku magiju. Novu pjesmu je predstavila prije samo tri dana.

Muziku,tekst,aranžman i produkciju potpisuje Romeo Grill.

“Pjesma “Kad osvane” je osvanula u jednom važnom trenutku, za mene, ali i za publiku, jer nosi pozitivan vajb i mislim da sam uspjela da i video realizacijom nadopunimo priču na pravi način. Jako mi je bitno da imam Romeo Grilla uz sebe koji obogaćuje paletu koju godinama pružam ljudima da slušaj,” rekla je Kaliopi o pjesmi.

Tema za razgovor je bilo mnogo, a sve vrijeme je vladala pozitivna atmosfera, cijeli razgovor možete pogledatu u videu u nastavku:

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista