MENI

DSC_0313-min

Mia Malešević: “Želja mi je da učestvujem na Euroviziji”

Mlada i talentovana Banjalučanka Mia Malešević, bila je gost “Popodnevnog progama” na Radiju M. Za Miu je ovo bilo prvo gosotvanje uživo.

Mia je rođena 25. 01. 2000. godine u Banjaluci, a muzikom se bavi od malih nogu, pratioci dječijih festivala Miu su zapamtili kao Đurđevdansku zvjezdicu i učesnicu festivala “Star to born”, “Slavjanski bazar” i “Čarolija”. Publika je Miu imala priliku upoznati i na društvenim mrežama gdje je na svom YouTube kanalu i Instagramu objavljivala prerade svjetskih hitova.

Karijeru gradi pjesmam kvalitetnog i svjetskog zvuka, koji prati trendove novog tržišta sa akcentom na moderni vizuelni imidž. Zahvaljujući upečatljivim vokalom, harizmi i vrhunskom timu saradnika bez sumnje će doći u vrh naše pop scene.

Sa Miom smo razgovarali o njenin singlovima koji već vladaju radijskim eterom “Od tebe bolja” i “Ledena” kojima je stekla povjerenje poštovalaca kvalitetnog pop zvuka.

Singl “Ledena” nastao je u saradnji sa kompozitorkom i producentkinjom Aleksandrom Milutinović, dok su pjesmu “Od tebe bolja” radili Sara Milutanović i Mahir Sarihodžić. Bek vokale za ove dvije pjesme otpjevala je Maya Sar koja se uključila uživo u naš program.

“Zaista moja želja od malih nogu je da učestvujem na Eurovizij. Voljela bih da se to ostvari, moja ekipa i ja radimo, pa ćemo vidjeti. ” otkrila nam je Mia.

Cijelo gostavanje Mie možete pogledati na linku:

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista