MENI

naslovna

Nevena Kravec Stevanović o Sedmoj godišnjoj konferenciji GS1 BiH: “Potrošač je kralj svega i sve što radimo, radimo za potrošače”

Gošća pozitivnog jutra bila je Nevena Kravec Stevanović rukovodilac finansija i marketinga GS1 u BiH sa kojom smo razgovarali o Sedmoj godišnjoj konferenciji GS1 Bosne i Hercegovine koja nosi naziv „50 years of transforming tomorrow“.

Ovogodišnja GS1 Konferencija održava se u godini u kojoj obilježavamo 50 godina barkoda, događaja koji je donio revoluciju koja je potpuno preoblikovala tadašnju industriju trgovine. Sve prednosti barkoda su prepoznate i njegova upotreba se vrlo brzo proširila i izvan trgovine. Sada je došlo vrijeme da zajedno zakoračimo u narednih 50 godina – migracijom na 2D barkod!

Nevena nam je tokom gostovanja predstavila ciljeve i fokus ovogodišnje konferencije kao i na koji način će se odvijati.

“Pozivam sve slušaoce da se ove godine zaista pridruže iz razloga što naši članovi imaju mizerne kotizacije i bilo bi šteta da ne čuju sve ono što smo pripremili zajedno sa brojnim kvalitetniim predavačima,” pozvala je Nevena sve naše slušaoce da joj se pridruže na konferenciju.

Više informacija o konferencii možete pronaći na stranici www.gs1bih.org

Konferencija će se održati 31. maja 2023. godine u hotelu Hills u Sarajevo.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista