MENI

Edita

Pogledajte Editinu reakciju na video koji smo joj pokazali tokom gostovanja

Danas nam se u studiju Radija M pridružila Edita Aradinović sa kojom smo razgovarali o nastupu koji je imala noć ranije, novim saradnjama, pjesmama, značenju tetovaže i pjesme 00:08, te nam je otkrila kada izlazi nova pjesma, a riječ je o duetu.

Super pozitivna Edita oduševila je našu ekipu jednostavnošću i pozitivom koju nosi sa sobom gdje god da ide. Dobra i pozitivna energija dočekala je Editu u studiju Radija M, pa već možete naslutiti o kakvom je gostovanju bilo riječ.

Edita se osvrnula na nastup u jednom sarajevskom klubu, ali i na publiku koja je sa Editom dijelila energiju i pjevala do ranih jutarnjih sati. “Sarajevska publika mi je nekako specifična po svemu. Strašno ste gostoljubivi, skromni i prizemni, uvijek ste široko nasmijani, dočakte me kao da smo se vidjeli jučer i to mi se mnogo sviđa kod vas. Kako vi kažete sva mi je raja srčana, nemam riječi zaista”– rekla je Edita.

Na pitanje o ljubavnom statusu Edita je odgovorila: –“U vezi sam sa jednom sasvim prosječnom, skromnom, normalnom osobom. Drame su mi i ovako u životu svakodnevne, tako da ne mora da bude u ljubavnom kontekstu… Život koji vodim sam po sebi je turbulentan i toliko je nekih neočekivanih stvari da apsolutno mogu kao pisac da pišem šta mi se dešava u životu…” – rekla je Edita u razgovoru.

Tokom razgovora dotakli su se i pjesme “Štikla” koja je o postala apsolutni hit na društvenim mrežama. U nastavku možete pogledati Editinu reakciju i sam Tik Tok video Radija M.

@radio_m Koga vi vodite na odvikavanje? Bas ti hvala @Edita sto nas navuce ovako 😂 #RadioM #muzikazadobarosjećaj #music #balkan #radiom ♬ original sound – Radio_M

Ovih dana Edita je vrijedno radila u studiju na novoj duetskoj pjesmi sa kolegom Đorđem, a koja izlazi 20. septembra.

“Osam sati smo bili u studiju, sarađivali snimali i rekli smo hajde kad smo sad najavili da ne čekaju ljudi predugo, ovako dok je sve svježe da što prije izađe pjesma…”– rekla je Edita.

Tetovaža i istoimena pjesma 00:08 posvećeni su Editinom partneru, kao i pjesme “Magnum”i “Ja sam tvoj dom”.

Cijelo gostovanje pogledajte na linku:

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista