MENI

Porodica prije svega portal 700400 (1)

“Porodica prije svega” II sezona u programu Radija M

Sa ponosom najavljujemo drugu sezonu emisije “Porodica prije svega” koja se realizuje u saradnji sa KJU Porodično Savjetovalište i partnerom projekta BH Telecom. Na veliku radost slušatelja druga sezona emisije “Porodica prije svega” emitovat će se u programu Radija M svake druge srijede sa stručnim timom psihologa, pedagoga, pedijatara, doktora, sociologa koji će odgovoriti na značajna pitanja i probleme sa kojima se susreću roditelji i djeca te edukovati građane BiH o značaju porodice, roditeljstva, odgoja, kao i odrastanja. Prvu emisiju druge sezone realizovat ćemo u srijedu 01. februara 2023. godine sa početkom u 13:00 sati.

Porodica igra ključnu ulogu u životima svih pojedinaca, omogućavajući emocionalnu podršku, finansijsku sigurnost, lični razvoj, povezivanje sa korjenima i jačanje zajednice. Porodica je osnovna jedinica društva i igra ključnu ulogu u formiranju ličnosti i usmjerenju života individue. Porodica nam daje osjećaj sigurnosti i ljubavi, te čini pojedince jačim i spremnijim za izazove u životu. Uključujući intervjue sa stručnjacima, edukatorima, doktorima i porodičnim savjetnicima. Emisija će istraživati različite teme kao što su važnost komunikacije, razumijevanje i uzajamna podrška, zajednička saradnja, roditeljstvo i vaspitanje djece, brak i bračni problemi, porodična tradicija i običaji kao i druge porodične teme.

Cilj emisije je inspirisati ljude da cijene i čuvaju svoju porodicu kao najvažniju stavku u životu te da promoviše njenu važnost i uloge u društvu. Cilj je pružiti potrebne informacije, savjete i inspiraciju za unapređivanje veza u porodici, kao i potaknuti razgovor o različitim temama. “Porodica prije svega “ je značajan projekat koji će motivisati i ohrabrivati porodice da grade jače i zdravije veze. Emisija će pružati priliku za edukaciju i razmjenu iskustva, a naša želja je da ovaj program bude koristan i inspirativan za sve građane Bosne i Hercegovine i šire.

Druga sezona emisije “Porodica prije svega” emitovat će se svake druge srijede u live programu Radija M, a sve emisije možete pratiti video live na našim društvenim mrežama (Facebook, Instagram i You Tube), kao i na portalu www.radiom.ba.

Ukoliko ste propustili emitovanje emisije isto možete pogledati na You Tube profilu Radija M.

https://www.youtube.com/@radiombih9254

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista