MENI

image-165

Poslušajte novu pjesmu Goce Tržan u disco ritmu- sigurno ćete je pustiti na repeat

Regionalno popularna pjevačica sa najjačim vokalom, Goca Tržan kao poklon svojoj publici, pred veliki solistički koncert u Sarajevu predstavila je premijerno za BiH, ali i region novu pjesmu pod nazivom “Repeat” u Pozitivnom jutru na Radiju M.

Sa Gocom smo razgovarali o novoj pjesmi, ali i koncertu koji će se održati 17. juna 2023. u Domu mladih sa početkom u 20 sati.

“Ja sam za potrebe koncerta u Sarajevu i novog ciklusa koji započinjem u muzičkom smislu predstavila novu pjesmu koja nosi naziv Repeat. Pjesma je vesela, nisam htjela da mi prva pjesma bude balada, ovo je uvod u novu priču mog novog albuma. Sve pjesme će biti različite, baš poput mene, jer sam ja vrlo jedna neobična gospođa,” rekla je Goca o novoj pjesmi i najavila novi album.

Gocu smo uhvatili kod kuće u spremanju za teretanu, a slična situacija se desila prije godinu ipo kada je Goca premijerno predstavila tada novu pjesmu “Fitilj”.

“Uspješni ljudi su robovi navika. Moram da ispoštujem neke navike. Prvo popijem kafu, čitam novine sa suprugom , vidimo šta ima i onda idemo dalje,” otkrila nam je Goca svoju jutarnju rutinu.

Pjesma je brza, radiofonična, dinamična, podiže raspoloženje i opisuje Gocu Tržan trenutno.

“Pjesma je nastala dok smo bili u totalnoj depresiji tokom lockdowna, dok smo sjedjeli kući, htjeli smo da razbijemu tu vrstu grozne emocije otuđenosti, zatvorenositi. Odabrala sam je jer je disco, tekst je lagan, flertujuć, ja inače imam teške tekstove, ali meni pristaju i te laganije pjesme,” otkrila je Goca.

Cijeli razgovor možete pogledati na linku:

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista