MENI

Radio M-ov vodič za putovanje - najava

Pripremite se za uzbudljivu avanturu i putovanja uz “Radio M-ov vodič za putovanje”

Pripremite se za uzbudljivu avanturu i putovanja uz Radio M i UNIQA osiguranje! Projekat “Radio M-ov vodič za putovanje” donosi vam sveobuhvatne informacije, savjete i osiguravajuća rješenja kako biste uživali u sigurnim i bezbrižnim avanturama.

Radio M sa zadovoljstvom najavljuje drugu sezonu projekta “Radio M-ov vodič za putovanje” u saradnji sa UNIQA osiguranjem. ”Radio M-ov vodič za putovanje” ima za cilj da pruži korisne informacije i savjete svim slušaocima kako bi njihova putovanja bila sigurna i bezbrižna.

U današnjem svijetu, putovanje je postalo neizostavan dio naših života. Bilo da se radi o poslovnim putovanjima ili avanturama, važno je da budemo dobro informisani i pripremljeni kako bismo uživali u svakom trenutku bez brige o mogućim nepredviđenim situacijama. UNIQA osiguranje, kompanija sa bogatim iskustvom i vrhunskom reputacijom, kroz program Radija M pružit će  najbolje savjete i osiguravajuća rešenja za vaša putovanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio M (@radiom_bih)

“Radio M-ov vodič za putovanje” će obuhvatiti širok spektar tema koje su ključne za putnike. Ovaj vodič će vam pružiti informacije o različitim destinacijama, zanimljivim mjestima koja treba posjetiti, kulturnim običajima, kao i praktične savjete za putovanje. Pored toga, posebnu pažnju usmjerit ćemo i na sigurnost putovanja, uključujući savjete o prevenciji krađe, zdravstvenim izazovima na putovanjima i važnosti putnog osiguranja, kao i osiguranje stana ili kuće.

UNIQA osiguranje je generalni partner projekta “Radio M-ov vodič za putovanje”. Pružajući svoje stručno znanje i podršku svim slušaocima Radija M predstavit će najnovije proizvode i usluge, koje su prilagođene potrebama savremenih putnika. Bez obzira na to da li putujete unutar zemlje ili u inostranstvo, UNIQA osiguranje će vam pružiti pouzdano osiguranje i zaštitu tokom cijelog vašeg putovanja.

“Radio M-ov vodič za putovanje” osigurat će vam korisne informacije i vrijedne savjete koji će vam pomoći da donesete odluke i budete spremni za sve izazove tokom vaših putovanja, kako u Bosni i Hercegovini, tako i van granica naše zemlje.

Pratite Radio M, naše društvene mreže i portal www.radiom.ba za najnovije informacije o destinacijama, trendovima i praktičnim savjetima.

Putujte s puno samopouzdanja uz Radio M i UNIQA osiguranje – vaši pouzdani partneri za putovanje!

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista