MENI

viber_image_2023-08-18_12-56-14-316

Susret mladih talenata u studiju Radija M – Neyra i Livina Tanović

U studiju Radija M gostovale su dvije mlade i talentovane dame koje su svojim muzičkim i umjetničkim radom osvojile brojne slušaoce.

Nejra Jerlagić, sarajevska kantautorica poznata pod umjetničkim imenom Neyra te Livina Tanović, višestruko nadarena umjetnica, zajedno su podijelile svoje priče i iskustva, ostavljajući nas oduševljenima njihovim talentom i razmišljanjima.

Nejra Jerlagić, koja stoji iza umjetničkog imena Neyra, iznenadila nas je svojom pozitivnom energijom i iskrenošću. Pjesma “Angel’s Daughter”, koju je nedavno izdala, nije samo još jedana fenomenalna pjesma i spot, već posebna priča koja se nalazi iza ove pjesme. Pjesma je posvećena njenoj majci Aidi kojoj se najviše divi, a koja joj je, kako kaže, pružila ljubav i strpljenje čak i kada je bilo najteže.

S druge strane, Livina Tanović nas je inspirisala svojom raznolikošću interesa i strasti prema umjetnosti. Kako je istaknula, ponekad može biti izazovno odabrati put kada se osoba suočava s mnoštvom različitih interesovanja.

Njihovi susreti predstavljaju ne samo muzički događaj, već i dubok pogled u svijet umjetnosti i samootkrivanja. Neyra i Livina, svaka na svoj način, svijetle kao primjeri mladih talenata koji ne samo da stvaraju izvanredna umjetnička djela, već nas potiču da se suočimo sa svojim emocijama i strastima te prihvatimo raznolikost koju nosimo u sebi.

Njihove priče podsjećaju nas da je umjetnost putovanje, a ne odredište. Kroz njihova iskustva, shvaćamo da se umjetnički izražaj ne svodi samo na stvaranje, već i na proces samopronalaženja i autentičnog izražavanja. Neyra i Livina nastavljaju nas inspirisati i podsjećati da svako od nas nosi svoju priču koja zaslužuje da bude ispričana na svoj način.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista