MENI

Untitled (700 × 400px)

U “Pozitivnom jutru” razgovarali smo o GS1 konferenciji pod nazivom “Digitalni otisak u lancu snabdijevanja” sa Nevenom Kravec-Stevanović

U emisiji “Pozitivno jutro” imali smo posebnu gošću uspješnu i vedru Nevenu Kravec-Stevanović. Sa Nevenom smo razgovarali o tradicionalnoj, 6. godišnjoj konferenciji GS1 BiH pod nazivom “Digitalni otisak u lancu snabdijevanja”, koja će se održati 31. maja 2022. godine u Sarajevu.

Nevena Kravec-Stevanović, rukovodilac finansija i marketinga GS1 u BiH je predstavila rad i program ovogodišnje GS1 konferecije, fokus, cilj i način održavanja.

Na Konferenciji će se razgovarati i o elektronskoj razmjeni podataka, koja kompanijama donosi brojne prednosti poput smanjenja troškova, povećane brzine obrade, smanjenja grešaka i poboljšane odnose sa poslovnim partnerima.

Konferencija je namijenjena proizvođačima, trgovcima, logističkim i transportnim kompanijama, predstavnicima IT sektora, akademskoj i poslovnoj zajednici koja želi što prije postati dio savremenih digitalnih trendova u svijetu.

S obzirom na to da je Radio M radijski pokrovitelj u sklopu programa i na portalu radiom.ba ćemo vas redovno informisati o GS1 BiH konferenciji.

Cijeli razgovor sa Nevenom Kravec-Stevanović možete pogledati na linku:

 

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista