MENI

vozaci-oprez-700x400

Započinjemo treću sezonu projekta ‘Vozači oprez’ uz zvuk  školskog zvona  i Hyundai Auto BH

Nove uniforme, nove torbe, nove obaveze- nova školska godina je ovdje! Vozači, imajte na umu da je cesta školski put za mnoge malene noge. Vožnja s oprezom čini razliku.

Sa početkom nove školske godine, stiže i treća sezona izuzetno uspešnog projekta “Vozači Oprez”, koji ima za cilj osnaživanje svijesti vozača o potrebi za povećanom pažnjom i odgovornošću tokom većeg broja djece na ulicama. Projekat će biti sproveden tokom mjeseca septembra uz ponosno partnerstvo sa liderom automobilske industrije, Hyundai Auto BH.

Kampanja “Vozači oprez” se bavi širenjem svijesti o potrebi za sporijom i pažljivijom vožnjom, poštovanjem ograničenja brzine u blizini škola i igrališta te pridržavanjem svih saobraćajnih pravila, kao i povećanju razumevanja za najmlađe učesnike u saobraćaju

Ponosni partner treće sezone projekta “Vozači oprez” je Hyundai Auto BH. Hyundai, kao lider u automobilskoj industriji, prepoznaje svoju odgovornost prema društvu i aktivno podržava inicijative koje doprinose bezbjednosti na putevima.

Pridružite nam se u ovoj važnoj kampanji kako bismo zajedno stvorili svijest o bezbjednoj vožnji i zaštitili naše najmlađe sugrađane. Pratite nas na društvenim mrežama i učestvujte u edukativnim aktivnostima tokom cijelog mjeseca septembra.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista