MENI

image-283

Buč Kesidi u Sarajevu

Pančevački sastav Buč Kesidi u sklopu svoje ekskluzivne klupske regionalne turneje “Skupi Snagu” dolazi u Sarajevo petog maja u Cinemas Slogi. Koncert je izuzetno ograničenog kapaciteta na kojima ćete moći da uživo po prvi put čujete neke pjesme sa novog albuma pored regularnog repertoara!

Bend je dostigao regionalnu popularnost, o čemu svedoče milionski pregledi na YouTube-u, posjećeni koncerti, kao i nagrade za koje su nominovani i koje su osvojili. Neke od njih su nominacija IMPALE za Evropski nezavisni album godine, GODUM nagrada za najbolje mlade snage 2020, 2020 MAC Awards – Alternativna pop numera godine (za Nema ljubavi u klubu), ELLE Style Awards 2020 – Up-And-Coming Artist nagrada, RUNDA nagrada 2020 – Najbolja pjesma (za singl Nedelja ujutru), Adria Muzzik Video Awards – Najbolji video (za spot za pesmu TIHO) i mnoge druge.

Bend je prošle godine nastupio na gotovo svim najbitnijim domaćim festivalima a kruna sezone su svakako koncert kod Pobednika u Beogradu i pet uzastopnih rasprodatih koncerata u Zagrebu.


Buč Kesidi je nedavno izbacio dva singla sa predstojećeg trećeg albuma, “Curimo po asflatu” i “Skupi snagu”, koje ćete imati priliku da čujete uživo po prvi put.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista