MENI

NASLOVNA CEO PR

CEO konferencija u prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu 11. oktobra

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo ekskluzivno radijsko pokroviteljstvo Radija M i CEO konferencije!

CEO konferencija je projekat koji organizuju studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu koja ove godine podržava i priprema mlade u izazovima u postpandemijskom periodu kroz nekonvencionalni konferencijski program u okviru kojeg će biti predstavljeni sjajni govornici i panelisti iz svijeta biznisa.

CEO konferencija se ove godine održava 11. Oktobra u 09:00 sati na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu (amfiteatar Tondach III sprat) pod sloganom “Facing The Future”, a ove godine specijalan povod za održavanje konferencije  je obilježavanje 70 godina kontinuiranog rada Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Prijave za CEO konferenciju izvršite najkasnije do 09. oktobra putem linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejhkM1V2ELOKSrvcz1KklxoG4tWEQQzk8-gpjtWPnbyz1RDw/viewform

Zajedničke snage mladog CEO tima i inspirativnih govornika će na najbolji način predstaviti jako važne teme self-developmenta. Brojna statistička istraživanja pokazuju promjene koje su posljedice pandemije, a kojima se malo priča. Kada kažemo promjene, mislimo na negativne posljedice na mentalno zdravlje, samopouzdanje i komunikativnost.

CEO konferenciju će otvoriti dekanesa prof.dr. Jasmina Selimović, Anes Hrnjić (voditelj projekta CEO) i predstavnik suorganizatora Damir Muhić (direktor i suvlasnik Aptha Corp. d.o.o.).

Realizaciju projekta također podržali su Institut za razvoj mladih KULT, Holdina d.o.o., tele-partner BH Telecom, ekskluzivni radijski pokrovitelj Radio M i medijski pokrovitelj TVSA.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CEO Konferencija (@ceokonferencija)

Teme self-developmenta se prožimaju kroz cijeli program konferencije koji se sastoji od sesije “3S – samorefleksija, samopouzdanje i samoinicijativa” gdje će govornici instaknuti važnost ovih osobina i vještina, panel diskusije “You have been unmuted!” i panela “EFSA experience”. 

Neki od govornika i panelista su Ajka Rovčanin, voditeljica odjela za ekonomski razvoj KULT, prof.dr. Jasna Bajraktarević, psihoterapeutski konsultant, prof.dr. Jasna Kovačević, vandredna profesorica na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu i drugi koji Vas očekuju 11. oktobra.

@radio_m Rezervišite 11. oktobar i 10.00 sati, jer se družimo na CEO konferenciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu! Prijave na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejhkM1V2ELOKSrvcz1KklxoG4tWEQQzk8-gpjtWPnbyz1RDw/viewform #RadioM #muzikazadobarosjećaj #ekonomskifakultet #unsa #efsaunsa #economy #managment #education #knowledgeispower ♬ original sound – Radio_M

Detaljniju agendu događaja ćete uskoro imati mogućnost vidjeti na društvenim mrežama CEO konferencije (Instagram, Facebook, Linkedin).

U studiju Radija M gostovale su Lejla Piplaš i Amila Herenda, a sa njima smo razgovarali o CEO konferenciji.

Cijelu emisiju pogledajte na linku.

Dođite zajedno sa nama na Ekonomski fakultet u Sarajevu 11. oktobra u 09:00 sati.

Ne zaboravite se prijaviti, budućnost je u našim rukama!

Evo kako je to prethodnih godina izgledala CEO konferencija:

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista