MENI

Garden Of Dreams

Uskoro festival elektronske muzike “Garden Of Dreams”

Najveća sarajevska organizacija elektronske muzike Garden Of Dreams, koja je nastala 2016. godine sa ciljem da svoje najluđe snove prenesu sarajevskoj publici, a koja je 2019. godine osvojila nagradu za najbolji regionalni festival na dodjeli nagrada elektronske muzike Ambasador, za nas su ovaj vikend pripremili bogat festivalski program.

Garden Of Dreams festival počinje 13. augusta, u petak (sa početkom u 14:00 sati), te traje do 15. augusta, na dvije različite lokacije. Prva lokacija je Historijski muzej Sarajeva, a druga peron broj 2 Željezničke stanice u Sarajevu.

“Svjesni smo da su Garden of Dreams druženja mnogo više od muzike, a ove godine peron će biti posebno uređen i dekorisan, tako da smo sigurni da nas očekuje još jedno predivno putovanje u našu baštu snova”, poručuju organizatori.

Ovogodišnja imena koja će nastupiti stižu iz raznih dijelova Europe, od Italije do Mađarske, a oni su Jennifer Cardini, Jimi Jules, Ruede Hagestein, Qubica, Kristijan Molnar, After Affair, The Provincials, Mulya, Luka Čikić, Buba, Adnoir, Calkins… ali to nije sve.

Za Radio M o ovogodišnjem programu ovog festivala govorio je Damir Pandurević, a šta nas to očekuje tokom festivalskih dana poslušajte klikom na link:

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista