MENI

image-264

Garden of Dreams festival od 07. do 09. juna

Dok nas grije proljetno sunce, Sarajevo se priprema da otvori svoja vrata i srca za šesto izdanje Garden of Dreams Festivala, pod snažnim sloganom DREAM ON! Budite dio elektronskog spektakla koji slavi život, na festivalu koji razbija granice, spaja kulture i piše nove stranice muzičke historije Bosne i Hercegovine.

Ovogodišnji Garden od Dreams održat će se od 07. do 09. juna.

Od svog skromnog početka 2016. godine, Garden of Dreams prerastao je u fenomen koji mami obožavatelje elektronske muzike iz cijelog svijeta. Nije samo festival; to je revolucija koja promoviše Sarajevo kao epicentar kreativnosti, umjetnosti, i naravno, nezaboravne zabave.

Kroz Garden of Dreams, pokazali smo snagu zajedničkih snova. Garden of Dreams nije samo naša priča; to je priča svakog ko je ikada s nama podijelio plesni podij,” izjavljuju osnivači.

Pripremite se za impresivan lineup izvođača koji će nastupiti na Garden of Dreams Festivalu 2024.

Danas objavljujemo prvi val domaćih i regionalnih zvijezda koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju Garden of Dreams Festivala. Headlinere festivala ćemo objaviti u kasnijoj fazi promocije festivala. Ovakvim pristupom želimo staviti poseban naglasak na domaće i regionalne zvijezde, čime promovišemo bogatstvo i raznolikost naše muzičke scene. Često imamo osječaj da su naše zvijezde u sjeni velikih imena koja nastupaju na našim eventima, zato smo ovaj put odlučili prvo predstaviti domaće izvođače koji kvalitetom i znanjem sigurno mogu parirati svjetskim zvijezdama.“ – poručuju organizatori.

TRI DANA, ČETIRI STEJDŽA, JEDAN NEZABORAVAN FESTIVAL

Garden of Dreams Festival 2024 će se održati na dvije spektakularne lokacije u Sarajevu. Prvi dan će vas Jägermeister Night Stage u kultnom Domu mladih očarati sa do sada neviđenom produkcijom koja će biti postavljena u veliku dvoranu. Drugi dan donosi dvostruko uzbuđenje s dnevnim događajem na Cupra Stageu na krovu zgrade Svjetlosti, a noću se vraćamo u Dom mladih na još jedan spektakl kojem ćemo zajedno svjedočiti. Treći dan festivala i četvrti stage odvijat će se također na spektakularnom krovu zgrade Svjetlosti. Tri dana, dva noćna i dva dnevna događaja će biti dovoljna za još jedan nezaboravan Garden of Dreams Festival.

ZGRABITE SVOJU ULAZNICU PRIJE VELIKOG OTKRIVANJA

Nakon što su festivalske BLIND TICKETS za šesto izdanje Garden of Dreams Festivala rasprodane, najavljujemo puštanje nove serije festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 69 KM. Ne propustite priliku da budete dio ovog elektronskog spektakla koji slavi život, spaja kulture i redefiniše muzičku scenu u Bosni i Hercegovini. Ograničena serija festivalskih ulaznica po cijeni od 69 KM dostupna je samo do objave kompletnog lineupa, nakon čega će cijene znatno porasti. Kada se objavi full lineup, u prodaji će biti dostupne i pojedinačne ulaznice za svaki stage festivala. Pozivamo sve ljubitelje elektronske muzike da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i osiguraju svoje mjesto na jednom od najvažnijih muzičkih događaja u regionu. Ulaznice su dostupne na www.kupikartu.ba.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista