MENI

image-121

Konferencija za žene u održivosti

Women in Adria organizira prvu Konferenciju za žene u održivosti u Sarajevu, koja će se realiziovati 18.04.2024. u Courtyard by Marriott, od 8:30h do 15:00 sati.


Konferencija je namijenjena za žene iz biznis sektora, naročito one koje zanima kako potaknuti zaposlenike na održivost, kako da pomognemo sebi i svijetu kroz ESG standarde, te svima koji žele poslušati snažne žene na vodećim pozicijama u održivosti.


„Održivost nikad nije bila važnija tema te je must-have svih organizacija ako želimo planetu ostaviti našoj djeci. Naših 8 panelistkinja, koje su liderice u vodećim kompanijama poput Vispaka, Konzuma, RCB Nanotehnologija, na konferenciji će podijeliti svoje najteže karijerne situacije i što su naučile iz njih, kako su implementirale održivost u organizacije i šta svako od nas može napraviti za bolje sutra.“ – izjavila je Ivana Matić, osnivačica Women in Adria kluba.


Cilj ove konferencije je ukazati na rad za stvaranje bolje i održivije budućnosti, gdje će žene imati ključnu ulogu u oblikovanju pozitivnih promjena. Osnaživanje žena u biznisu, te networking, jako su bitan dio ovog događaja.


Women in Adria osnažuje žene da mijenjaju svijet. Kroz ovaj klub, svaka žena dobija podršku za ostvarivanje svojih snova. Women in Adria čvrsto stoji iza ambicija svojih članica, te im pomaže u izgradnji karijernih puteva, bilo da se radi o pokretanju i rastu poslovanja ili izgradnji karijere u realnom ili javnom sektoru.


Više informacija o samoj prijavi, pronađite na ovom linku.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista