MENI

2

Otvorena “Zima na Vilsu”

Na Vilsonovom šetalištu, dijelu između hotela Bristol i Elektroprivrede BiH, otvoren je zimski zabavni park „Zima na Vilsu by Sarajevo Holiday Market“.

Ovogodišnja „Zima na Vilsu“ posjetiocima svih generacija će ponuditi brojne atraktivne sadržaje, među kojima su klizalište, veliki luna park, Coca-Cola kućica Djeda mraza, ali i Carlsberg Beer Garden, u kojem se tokom Svjetskog prvenstva u nogometu gledaju utakmice najboljih reprezentacija svijeta, nakon čega od 19. decembra kreće zimska sezona svirki uživo.

Zimski zabavni park „Zima na Vilsu“ otvorili su Selma Bajić, direktorica Sarajevo Holiday Marketa i načelnik Općine Novo Sarajevo Hasan Tanović, nakon čega su mini koncert održali članovi dječijeg hora „Basics“.

„Zima na Vilsu“ i ove godine će biti centralno mjesto za zimsku zabavu u Sarajevu, kao i da se projekat realizuje uz podršku Turističke zajednice Kantona Sarajevo – Visit Sarajevo i Općine Novo Sarajevo.  

– Ove godine krećemo i sa bogatim, prazničnim ukrašavanjem Vilsonovog šetališta i sigurni smo da će ovo šetalište biti jedna od najatraktivnijih i najposjećenijih destinacija u Sarajevu tokom predstojeće zime.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista