MENI

image-208

Poslije rasprodatih koncerata u Beogradu i Skoplju Frajle dolaze u Sarajevo

Sarajevo, jedini grad koji je od Frajli dobio pjesmu ugostiće tri omiljene devojke u regionu, 7.aprila u Bosanskom kulturnom centru.

– Sarajevo ima divan sentiment koji su “The Frajle” otpevale u jednoj od svojih pjesama. U Bosnu Frajle ovoga puta dolaze i sa novim albumom “Dnevnik duše” i sudeći po rasprodatom prošlogodišnjem koncertu, popularnost Frajli ne jenjava, što nam je posebna čast jer jezik ljubavi pisan kroz muziku razumemo svi – rekli su nam u PR timu Frajli.

– Naći se u gradu odakle su krenula brojna velika muzička imena regiona daje samo jednu veliku odgovornost da se Frajle i ovoga puta pokažu u svom najboljem svjetlu. Sarajevska publika je oduvijek imala sluha samo za najbolje izvođače jer je kao veliki grad regiona uvijek imala mogućnosti i široku ponudu. Tako da naći se u gradu koji se spominje u pjesmi “Frajli” nije samo koncert, naći se u Sarajevu je – emocija.

Prije Sarajeva Frajle dolaze 05.aprila u Tuzlu i 06. aprila u Mostar, svi koncerti počinju od 20 sati.

Sudeći po rasporedu koncerata, bend “The Frajle” ove godine pobedjuje u svim kategorijama. A koliko ih publika voli uvjerili su se svi koji su Frajle – Jelenu, Natašu i Nevenu samo jednom uživo čuli. 

Karte su u prodaji preko Kupikartu.ba

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista