MENI

frenkie

Talent Picknick Festival za sve generacije

U Gimanzijskoj ulici na čuvenom Metalcu, 9. i 10. septembra održat će se prvo izdanje Talent Picknick Festivala.

Udruženje za socijalni, kulturni i kreativni razvoj ZORA, uz podršku Delegacije Evropske Unije u Bosni i Hercegovini, Turističke Zajednice Kantona Sarajevo i Vlade Kantona Sarajevo, organizira prvo izdanje Talent Picknick Festivala.

Festival za sve generacije

Talent Picknic Festival donosi spoj muzike, umjetnosti i zabave od mladih za mlade. Tokom dva dana trajanja festivala, mladi muzičari, bandovi, umjetnici, dizajneri imati će priliku da predstave svoje muzičko i umjetničko stvaralaštvo. U noćnom dijelu programa publika će moći uživati u koncertima poznatih regionalnih i bosanskohercegovačkih muzičara i muzičkih grupa.

U okviru dnevnog muzičkog programa publici ćemo predstaviti mlade muzičare iz Sarajeva i BiH. Dnevni dio programa je također rezerviran za umjetničke izložbe, umjetničke performanse street art umjetnika, plesne performanse, a dizajneri iz BiH će svoje radove moći izložiti na art bazaru. Talent Piknik Festival će biti nova umjetnička oaza.

Od talenata do zvijezda

Za dobru atmosferu u noćnom dijelu programa pobrinuće se TBF, FRENKIE, KONTRA, GRŠE, INDIGO, VELAHAVLE, Z++, MUSTRA ORCHESTRA. Priliku da ih čujete u Sarajevu na jednom mjestu, kultnom Metalcu – obavezno iskoristite drugog septembarskog vikenda.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista