MENI

2-dentbih[9074]

Prvi sajam dentalne opreme i medicine DentBiH 2023 nadmašio očekivanja

Proteklog vikenda (6. i 7.10.2023.) u Hotelu Hills u Sarajevu održan je Prvi sajam dentalne opreme i medicine DentBiH 2023. Okupio je veliki broj učesnika, uključujući stomatologe, zubne tehničare, stomatološke sestre i kompanije sa dentalnom opremom, sa ciljem pružanja svih neophodnih informacija iz oblasti stomatologije, razmjene znanja, iskustava i najnovijih dostignuća u oblasti dentalne medicine i opreme. Predstavilo se više od 40 kompanija iz BiH i regije sa preko 150 brendova.

Na sajmu su izložene najnovije inovacije iz oblasti dentalne opreme, uključujući dijagnostičke uređaje, instrumente, materijale i tehnologije. Posjetioci su imali priliku testirati proizvode i razgovarati s predstavnicima kompanija kako bi se bolje upoznali sa dostupnim opcijama i detaljnije informisali.

Ovogodišnji sajam pružio je odličnu priliku za učenje, umrežavanje i istraživanje najnovijih dostignuća iz oblasti dentalne medicine i opreme. Nadmašio je očekivanja, a organizatori već najavljuju naredni sajam, a sve detalje pratite na stranici www.dentbih.sfera.ba

Sajam DentBiH 2023 održan je u sklopu manifestacije Sarajevo dental Show.

Ekskluzivni radijski pokrovitelj Sajma je Radio M i portal vijesti.ba.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista