MENI

9

10 sati čekao Messija ispred kuće, Antonela ga je pozvala unutra

Prilikom posjete Parizu, veliki obožavatelj Lionela Messija, argentinski igrač futsala Juan Polcan odlučio je pokušati vidjeti idola argentinskih navijača koji su pošle jeseni slavili naslov svjetskog prvaka.

Polcan je čak 10 sati čekao ispred doma porodice Messi da vidi svog idola.

”Došao sam tu u osam ujutro u Pariz i trebalo mi je 45 minuta da pronađem Mesijevu kuću. Krenuo sam ga čekati u devet sati kada sam vidio da je otišao na trening. Kada se vratio oko 13 sati, nisam mu mogao prići, ali bio sam siguran da me je vidio. Oko 15:30 izašla je Antonella, spustila je prozor od automobila, popričala s nama i rekla je da ide po djecu u školu. Tri sata kasnije se pojavila, ali nije mi dala priliku da se upoznamo”, piše u svojoj objavi Argentinac koji se proslavio na Instagramu.

Kad je već htio odustati, a osiguranje slavnog nogometaša je planiralo kontaktirati policiju, pojavila se Antonella i pozvala ga da uđe u kuću.

”Bio je to nevjerovatan trenutak. Rekao sam Messiju da ga volim, napravili smo nekoliko fotografija. Potpisao mi je dres kluba za koji igram, zagrlio me i potpisao se na ruku”, rekao je Polcan koji će Messijev potpis pretvoriti u tetovažu.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista