MENI

1

Bivši golman treba našu pomoć, za nastavak liječenja mu je potrebno 15.000 eura

Emsad Osmanović, nekadašnji golman Rudara iz Han Bile, proživljava tužnu sudbinu nakon saobraćajne nesreće koja ga je zadesila.

Mladi dvadesetogodišnjak iz Travnika je u nesreći povrijedio kičmu, a nakon operacije je otpušten kući s paralizom donjeg dijela tijela.

U akciju pomoći Osmanoviću uključilo se i Udruženje Pomozi.ba, koje je otvorilo telefonsku liniju za pomoć mladom sportisti.

Pomoći možete pozivom na broj 17042 kojim donirate 2 KM, kao i samom podjelom apela.

Ne samo da je bio perspektivan sportista, nego je i u srednjoj školi ostvarivao izvanredne rezultate. Njegova blistava budućnost nestala je za samo nekoliko sekundi u toj kobnoj nesreći.

On sada pokušava da stane na noge i polako uspijeva u tome, samostalno upravlja kolicima, obavlja transfer sa kreveta na kolica samostalno, sjedi samostalno bez oslonca, osjeti vodu, ubode, toplo, hladno…

Za nastavak njegove robotske neurorehabilitacije u Hrvatskoj potrebno je 15.187,20 eura. Njegovi roditelji su uz pomoć prijatelja, komšija, prodajom garaže prikupili sredstva za početak liječenja, ali sada su iscrpili sve mogućnosti i potrebna im je naša pomoć.

Osim poziva na broj 17042 donacije su moguće i putem web platforme klikom na opciju “Doniraj odmah” ili žiro računa Udruženja Pomozi.ba.

Za korisnike BBI, Union i Asa banke, omogućena je i donacija putem KVIKO aplikacije, uz obavezno naglašavanje svrhe uplate.

Detalje pročitajte NA OVOM LINKU!

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista