MENI

borac-poceo-pripreme-bez-petorice-standardnih-igraca-stigao-misimovic-fkbbr_666828eb28ea4

Borac počeo pripreme bez petorice standardnih igrača, stigao Misimović

FK Borac iz Banja Luke danas je krenuo sa pripremama za novu sezonu, a prvu prozivku fudbalera obavio je privremeni trener Boris Raspudić.

Na prvom treningu Borca pojavilo se 25 fudbalera, a među njima je i sin legendarnog bh. reprezentativca Zvjezdana Misimovića, Luka Misimović.

On još uvijek nije zvanično potpisao ugovor sa Borcem, ali trebao bi to učiniti u danima koji dolaze, pa će biti zanimljivo vidjeti Misimovićevog sina na premijerligaškim terenima.

Na prozivci Borca nisu se pojavila petorica fudbalera koji su u prošloj sezoni imali važne uloge u ekipi koja je osvojila šampionsku titulu u BiH.

Prvi trening protekao je bez Jovana Nišića, Stefana Fićovića, Alena Jurilja, Jakova Blagaića i Vasilija Terzića, čiji su ugovori sa Borcem istekli.

Spisak igrača Borca koji su prisustvovali prozivci:

Ranko Jokić, Nikola Pejović, Maks Ćelić, Srđan Grahovac, Sebastian Herrera, Aleksandar Subić, Jovo Lukić, Zoran Krvžić, Nikola Ćetković, David Čavić, Marko Milošević, Enver Kulašić, Savo Šušić, Damir Hrelja, Stefan Marčetić, David Vuković, Filip Račić, Stojan Vranješ, Mateja Stašević, Jusuf Terzić, David Stjepanović, Pavle Đajić, Siniša Ristić, Nedim Keranović i Luka Misimović.

Podsjetimo, Borac je jutros napustio i šef stručnog štaba Vinko Marinović, koji navodno ima bogatu ponudu iz inostranstva.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista