MENI

1

Borac zaustavljen u Podgorici u drugom kolu ABA Lige 2

Nakon što je slavio pobjedu nad Šibenikom na otvorenju takmičenja, banjalučki Borac poražen je u drugom kolu ABA Lige 2 lige od Podgorice rezultatom 67:66.

Prvu četvrtinu košarkaši Borca riješili su u svoju korist rezultatom 23:17, ali u drugoj četvrtini Podgoričani uspijevaju preokrenuti i na poluvrijeme se ide sa rezultatom 37:34 u korist crnogorske ekipe.

Na ulasku u posljednju dionicu susreta domaćin je imao osam poena prednosti, a četvrta četvrtina ponudila je mnogo uzbuđenja, sama završnica je bila neizvjesna, a na kraju su se više radovali košarkaši Podgorice koji su slavili rezultatom 67:66.

Najbolji u ekipi Podgorice je bio Milutin Đukanović sa 12 postignutih poena, dvije asistencije i dva skoka, a istaknuli su se još i Jallon Miller koji je postigao 11 poena i ubilježio čak 13 skokova. U redovima bosanskohercegovačkog predstavnika istaknuli su se Šešlija sa 14 postignutih poena, dvije asistencije i sedam skokova, te Boris Dragojević sa 12 postignutih poena, četiri asistencije i četiri skoka.

U narednom kolu Borac će igrati protiv Sparataka iz Subotice, dok će Podgorica odmjeriti snage sa Šibenikom.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista