MENI

1c61f389c5

Box meč košarkašica Malija na Svjetskom prvenstvu u košarci

Bizarna situacija koja se desila jutros na Svjetskom prvenstvu za košarkašice će sigurno ostati najtamnija mrlja ovog svjetskog prvenstva.

U zoni Olimpijskog parka u Sydneyju svi prisutni su mogli svjedočiti nevjerovatnoj sceni koja je rijetko viđena kroz historiju ovog sporta.

Reprezentacija Srbije je ostvarila rutinsku pobjedu i tako došla na korak od plasmana u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, a to se nije svidjelo suparničkom timu pa je izbila međusobna tuča košarkašica Malija. Još gora je činjenica da se sve desilo u media zoni gdje inače košarkašice daju izjave za medije pa su ovaj “box meč” zablježile i kamere.

Košarkašica Saša Čađo davala je izjavu medijima,a prekinula je buka i vriska s njene desne strane. Kamera se brzo okrenula u drugu stranu i mogli smo vidjeti ozbiljne udarce i guranje od strane dvije košarkašice istog tima.

Dvije košarkašice Malija tukle su se kao da su u pitanju rivali a ne saigračice iz iste reprezentacije i tako šokirale sve prisutne koji su se tu nalazili. Ostatak tima ih je pokušavao bezuspješno rastaviti.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista