MENI

1

Boxing and Kickboxing klub “Panter” Sarajevo odgaja šampione

17. međunarodni bokserski turnir “Trofej Podgorice” završen je u vikendu iza nas, a sjajne nastupe na međunarodnom takmičenju na kojem su nastupili predstavnici BiH, Grčke, Srbije, Crne Gore i Hrvatske imali su članovi Boxing and Kickboxing kluba Panter iz Sarajeva.

Pravo učešća imali su kadeti-školarci uzrasta od 13-14 godina. Ajna Halilović osvojila je zlatnu medalju i zasluženo joj je pripala titula najbolje bokserke na takmičenju, a podatak da je u finalu savladala domaću takmičarku Adilu Mušović dovoljno govori o umijeću koje je demonstrirala tokom cijelog takmičenja, a vrijedi dodati da je nastupila u kategoriji 51+ iako ima 3 kg manje.

Senad Zahirović zaustavljen je u finalu, bolji od njega na posljednjoj prepreci do zlata bio je Melada Ino iz Hrvatske pa se “Senči” morao zadovoljiti srebrenom medaljom.

Srebra su osvojili i Asija Turković i Benjamin Zlatanović. Asja je poražena od domaće takmičarke Ene Hot.

Benjaminu za dlaku izmaklo najsjajnije odličje, u finalu ga je savladao Dominik Sokač iz Hrvatske.

Takmičenje u Podgorici na kojem su nastupili najbolji bokseri i bokserke iz regije i Grčke odlična je provjera pred Evropsko kadetsko prvenstvo u Mariboru za 15 dana i sigurni smo da će trener Redžep Halilović odlično pripremiti svoje “Pantere” za izazove koji dolaze.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista