MENI

Foto: FK Željezničar
Foto: FK Željezničar

Bruno Akrapović više nije trener Željezničara!

Čini se kako je jučerašnji poraz Željezničara u Posušju presudio Bruni Akrapoviću kao i njegovom stručnom štabu ma klupi Plavih.

Jutros je održan sastanak na Grbavici, nakon kojeg je donesena odluka o završetku mandata Brune Akrapovića u ovom trofejnom klubu.
Ovo je jutros i najavio portal Vijesti.ba.

Odluka čelnika Željezničara navodno je da se napravi veliki rezu pred kraj sezone, te da se pokuša izazvati “pozitivan šok” u ekipi smjenom trenera i njegovom stručnog štaba.

Naravno sve to kako bi se ispunio glavni cilj koji trenutno ima Željezničar, a to je ostanak u WWin ligi Bosne i Hercegovine.

Još uvijek se očekuje zvanična potvrda iz Željezničara, a po svemu sudeći i ona će doći veoma brzo.

Podsjetimo, Željezničar igra u jako lošoj formi, te se grčevito bore za opstanak u WWin ligi Bosne i Hercegovine, a jučer su napravili još jedan korak unazad.

Gostovali su fudbaleri ovog kluba u Posušju, ali su nakon nešto više od 90 minuta igre poraženi sa minimalnih 1:0.

Iako su gotovo od samog otvaranja utakmice imali igrača više, pa čak i penal koji je Krpić propustio realizovati, fudbaleri Željezničara na kraju su upisali poraz i na ovom gostovanju.

Tako se Plavi nalaze u jako lošoj poziciji jer osim što ne osvajaju bodove ni njihova igra nema ni glavu ni rep. Sve je to jako teško za gledati navijačima ovog kluba.

Akrapović je tako završio svoje u Željezničaru, a na klupi ovog kluba bio je samo tri mjeseca.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista