MENI

image-421

Ćorić pred Borac: Probat ćemo se vratiti neporaženi

Željezničar će u okviru 10. kola WWin Lige BiH gostovati Borcu, a utakmicu je najavio šef struke, Denis Ćorić.

“Malo je duža pauza. U nedjelju kreće nastavak prvenstva, idemo u Banjaluku. Što se tiče same pauze, iskoristili smo da neke igrače još dignemo na veći nivu po pitanju fizičke spreme. Dečki su stvarno dobro radili. Odigrali smo tu jednu prijateljsku utakmicu u Olovu”, započeo je Ćorić, pa nastavio:

“Što se tiče samih očekivanja, uvijek idemo da odigramo jednu dobru utakmicu, da se predstavimo u odličnom svjetlu i da pokušamo s jednim gardom i motivom se vratiti neporaženi. Znam da neće biti lako, Borac je u jednoj dobroj formi. Imaju odličnu ekipu, širok roster, ali evo, kažem, sigurno meni za pravo daje, kako dečki rade, da možemo očekivati jednu dobru utakmicu sa naše strane, a sad kako će to biti, vidjet ćemo sve”.

“Što se tiče situacije sa igračkim kadrom, dobro znamo svi da će Cavnić duže vrijeme biti odsutan zbog povrede. Isto tako Laušević, prve prognoze su bile malo duže, ali poslije tih pregleda Lauš će se vrati prije nego što smo očekivali. Ima i tu još par igrača koji su malo roviti, ali to su sve sitne povrede i svi ostali su na raspolaganju”, zaključio je trener Željezničara.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom od 19:45 sati uz direktan prenos na Areni Sport Premium.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista