MENI

image-526

Edin Kajević ušao u Kuću slavnih taekwondoa

Na ceremoniji dodjele certifikata ulaska u Kuću slavnih taekwondoa (Hall of fame Taekwondo) održanoj sinoć u Minhenu, bosanskohercegovački master Edin Kajević Kaja ušao je u ovu renomiranu instituciju sa najpoznatijim majstorima svijeta i tako postao jedan od rijetkih u BiH koji se okitio ovom titulom.

Na samoj ceremoniji bili su prisutni najbolji grandmasters i masteri u svijetu te sa svih kontinenata.

Među istaknutim osobama koje su ranije primljene u kuću slavnih nalaze se dr. Un Yong Kim, GM Eui Min Ko, GM Sei Hyeok Kim, GM Thomas Schneider, četverostruki svjetski prvak Kuk Hyun Jung, olimpijska zlatna medalistkinja iz 2000. godine Lauren Burns i drugi

Zbog velikog i izvanrednog iskustva u taekwondou zajedno s nekoliko vodećih instruktora iz cijelog svijeta, Edin Kajević Kaja dobio je ovo priznanje, te je to velika čast koja je pripala bh. majstoru i našoj BiH.

– Zahvaljujemo se grand masteru Miri Brežanu koji je prepoznao naš rad i kvalitet i nominaciju za ovu titulu. Ovim priznanjem pokazali smo put našim članovima i trenerima da se samo upornim i predanim radom mogu doseći najviše stepenice uspijeha – rekao je Edin Kajević.

(Vijesti.ba / Fena)

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista