MENI

image-393

Gracie Abrams otkriva deluxe verziju albuma „The Secret of Us“!

Gracie Abrams, za Grammyja nominovana pjevačica, otkriva deluxe verziju drugog studijskog albuma „The Secret of Us“.

Deluxe album sadrži sedam dodatnih pjesama, uključujući „That’s So True“ koju je, pred objavu albuma, Gracie ovog ljeta prvi put izvela uživo na intimnom koncertu u The Echou (Los Angeles) sa svojom dugogodišnjom prijateljicom i koautoricom Audrey Hobert.

Pjesmu čiji su izlazak obožavatelji željno iščekivali Gracie i Audrey također su nedavno izvele na Gracieinom rasprodanom koncertu u The Greek Theater (Los Angeles).

Deluxe verzija također sadrži sve tri Gracieine Vevo snimke nastupa uživo: „I Love You, I’m Sorry (Live From Vevo)“, „I Knew It, I Know You (Live From Vevo)“ i „Free Now (Live From Vevo)“. Album „The Secret of Us (Deluxe)“ dostupan je na svim glazbenim platformama:

https://gracieabrams.lnk.to/TheSecretofUsDeluxe   „The Secret of Us“ prvotno je objavljen u lipnju te je ubrzo postao Graciein najbolje ocijenjen album.

Ovim izdanjem je po prvi put ikad zasjela na prvo mjesto albumske top liste u Ujedinjenom Kraljevstvu, Australiji i Nizozemskoj, a zauzeo je i drugo mjesto na Billboard 200 ljestvici.

Uz ocjenu od 4 zvjezdice od strane Rolling Stonea, Billboard opisuje album kao „projekt oštriji, privlačniji i ekstrovertiraniji nego ikad“. Izdvojene pjesme uključuju „Close to You“, koja je Gracie donijela njen prvi solo ulazak na Billboard Hot 100 ljestvicu, „us“, pjesmu na kojoj joj se pridružuje Taylor Swift, i „I Love You, I’m Sorry“. Ova pjesma brzo je postala favorit među obožavateljima, dosegnuvši deveto mjesto na američkoj top ljestvici singlova na Spotifyju, trideset i prvo mjesto na Billboard Hot 100 ljestvici, a ušla je i u top 20 globalne ljestvice singlova na Spotifyju. S više od tri milijarde pregleda samo na TikToku, postala je i pravi viralni hit na društvenim mrežama.   Gracie je završila svoju rasprodanu sjevernoameričku turneju – „The Secret of Us Tour“, a uskoro se ponovno pridružuje Taylor Swift kao podrška na nastavku sjevernoameričkog dijela turneje „The Eras Tour“.

Sljedeće godine, Gracie se vraća na turneju od 18 koncerata u Europi. Ova turneja, koju producira Live Nation, započinje 9. veljače u Madridu te će obuhvatiti glavne europske gradove uključujući Amsterdam, Berlin, Zürich, Pariz, London i Dublin, prije nego što završi u Glasgowu 12. ožujka. Nama najbliži koncerti odvijat će se u Njemačkoj i Italiji; više informacija može se pronaći na linku.   „The Secret of Us (Deluxe)“ popis pjesama:   1. Felt Good About You 2. Risk 3. Blowing Smoke 4. I Love You, I’m Sorry 5. us. (feat. Taylor Swift) 6. Let It Happen 7. Tough Love 8. I Knew It, I Know You 9. Gave You I Gave You I 10. Normal Thing 11. Good Luck Charlie 12. Free Now 13. Close To You 14. Cool 15. That’s So True 16. I Told You Things 17. Packing It Up 18. I Love You, I’m Sorry (Live From Vevo) 19. I Knew It, I Know You (Live From Vevo) 20. Free Now (Live From Vevo)  

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista