MENI

horde-zla-fk-sarajevo-i-mi-smo-opljackani-od-strane-predsjednika-nfsbih-hzzzz_65f40c507a6c6

Horde zla: FK Sarajevo i mi smo opljačkani od strane predsjednika NFSBiH

Najvatreniji navijači FK Sarajevo, popularne Horde zla, oglasile su se saopćenjem povodom posljenjih dešavanja u kojem su istakli da su oni, ali i sam Fudbalski klub Sarajevo, napadnut sa svih strana.

Nakon epske lakrdije u režiji sudije Matea Muse u četvrtfinalnom duelu Kupa BiH protiv Borca igrači Sarajeva su napustili teren prije kraja utakmice i čekaju da saznaju kaznu.

Klub se oglasio saopćenjem u kojem pozivaju na borbu za bolje sutra bh. fudbala u kojem su optužili Nogometni savez BiH za organizovani kriminal, te su prijavili krovnu kuću bh. nogometa svim relevantnim institucijama, a Horde zla su podržale tu borbu i također se oglasile saopćenjem kojeg prenosimo u cjelini.

“Nakon što je naš voljeni klub bestidno opljačkan na revanš utakmici Kupa BiH, te je po ko zna koji put sproveden sistematski udar na samu pomisao napretka fudbala u našoj državi, našem klubu i nama kao navijačima nije preostalo ništa drugo nego ustanak za odbranu onoga što najviše volimo, obzirom da je rat od strane krovne kuće bh. fudbala odavno objavljen.

Fudbalski klub Sarajevo i njegov navijački korpus je trenutno u situaciji u kojoj je napadnut sa svih strana, kako od strane otvorenog neprijatelja u vidu predsjednika NFSBIH, tako i od strane domaćih izdajnika koji se nalaze na neprijateljskoj strani, visoko pozicionirani u Komitetu za suđenje.

Upravo zbog toga, neophodna je opća mobilizacija uvijek vjerne bordo armije koja se svojim najjačim oružjem – brojnošću i glasom mora oduprijeti svim nasrtajima na naš klub.

Baš zato, u subotu, 16. marta sa početkom u 20:45h pronađi svoje mjesto na koševskim tribinama i budi GROMOGLASNA PODRŠKA SVIH 90 MINUTA, BEZ OBZIRA NA SVE I U INAT SVIMA! JEDAN ZA SVE, A SVI ZA SARAJ’VO!”, poručili su.

Sarajevo će u subotu od 20:45 sati na svom terenu dočekati ekipu GOŠK-a.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista