MENI

3

Iako još nije produžio ugovor, navijači traže statuu za Džeku ispred San Sira

Inter igra toplo-hladno prvi dio sezone, ali promijenjive rezultate u Seriji A ispravio je odličnim partijama u Ligi prvaka. Najsvijetlija tačka tima i najbolji strijelac je kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko, a to navijači znaju da cijene što je pokazano i na zvaničnoj stranici kluba.

Kapiten naše reprezentacije je na 21. utakmici ove sezone postigao devet golova i dodao četiri asistencije, od kojih, šest pogodaka uz tri asistencije je upisao u Seriji A, dok je tri gola i asistenciju ublježio u Ligi prvaka, zanimljivo, sve protiv Viktorije Plzen njegove omiljene mušterije.

Inter je nakon serije odličnih partija Zmaja koji je na pragu 400 pogodaka u karijeri na svom Instagramu objavio video sa svim golovima Edina Džeke ove sezone, a navijači su u odjeljku za komentare pokazali koliko cijene Dijamanta.  “Je li neko rekao: “Najbolji strijelac”?”; stoji u opisu videozapisa koji je Inter objavio.

Navijači su oduševljeni što su i pokazali svojim komentarima, a ovo su samo neki od mnogobrojnih:

“Bezvremenski fenomen”, “Obnova ugovora za ovog gospodina, hvala”, “Naš spasioc”, “Apsolutna i bezvremenska klasa”, “Još uvijek ne vidim statuu ispred San Sira”…

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista