MENI

1

Jakirović večeras želi čvrst i energičan Dinamo: ‘Očekuje nas zahtjevna utakmica’

“Silina, snažna energija i čvrsta igra”, poručio je Sergej Jakirović, šef stručnog štaba Nogometnog kluba Dinamo uoči večerašnje utakmice na stadionu Maksimir protiv Viktorie iz Plzena.

Utakmica trećeg kola C grupe UEFA Evropa konferencijske lige počinje u 21 sat.

Zagrepčani u ovaj duel ulaze nakon pobjede protiv Astane i poraza od Ballkanija dok su Česi u prvim dvjema utakmicama potpisali dvije tijesne pobjede.

„Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv kvalitetnog suparnika koji igra jako dobro. Imali su velik niz pobjeda. Istina, u subotu su upisali poraz, bilo je 3:0 za suparničku momčad, ali Viktoria je i u tom dvoboju puno toga diktirala. Ozlijedio im se njihov najbolji napadač, ali imaju još dvojicu dobrih ofenzivaca koji nam mogu napraviti probleme. Moraćemo imati jako dobru energiju, duel igru, loviti druge lopte… Kad imamo kontinuirani napad moraćemo ih dovoditi u opasnost, biti još konkretniji. Volio bih da budemo precizniji. U fazi obrane moraćemo biti puno odgovorniji uz bolju obaveznu igru kako bismo prestali darivati suparnike. Rekao sam, čini se da je Sveti Nikola uranio jer subotnju utakmicu u Velikoj Gorici izgubili smo našim dječjim pogreškama. Dečki su toga svjesni, moraćemo biti puno bolji“, rekao je Sergej Jakirović.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista