MENI

1

Koliko su navijači Zrinjskog dobili ulaznica za okršaj protiv Aston Ville?

Nogometaši Zrinjskog će iduće sedmice, odnosno petog oktobra, gostovati engleskoj Aston Villi u 2. kolu Konferencijske lige.

Iz Zrinjskog su izdali i saopćenje svojim navijačima o ulaznicama za utakmicu u Birminghamu:

“Utakmica 2. kola UEFA Konferencijske lige Aston Villa FC – HŠK Zrinjski na rasporedu je u četvrtak, 5. oktobra u 21 sat prema našem vremenu, a sve informacije o ulaznicama za duel na Villa Parku u Birminghamu donosimo u nastavku.

HŠK Zrinjski na raspolaganje je dobio 1190 ulaznica za gostujući sektor stadiona Villa Park, a cijena iznosi 45 KM (20 GBP).

Prema odluci kluba domaćina, ulaznice za utakmicu u Birminghamu neće biti dostupne u online prodaji, tako da će HŠK Zrinjski organizovati prodaju vaučera koji će se na dan utakmice moći zamijeniti za ulaznicu.

Vaučeri će u prodaji biti u petak, subotu i ponedjeljak od 11 do 14 sati na blagajni stadiona HŠK Zrinjski, a moći će se kupiti isključivo uz predočenje važećeg osobnog dokumenta s kojim će vlasnik vaučera moći preuzeti ulaznicu u Birminghamu.

Svi naši navijači koji dolazak u Englesku planiraju iz inostranstva svoje vaučere mogu rezervisati najkasnije do petka u 11 sati slanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta) na mail digital@hskzrinjski.ba nakon čega će dobiti potvrdu o rezervaciji.”

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista