MENI

1

Krka nastavila pobjedonosni niz, Podgorica slavila nakon preokreta, Široki Brijeg upisao prvu pobjedu

Na startu četvrtog kola Druge ABA lige, Krka je savladala TFT Skopje, dok je Podgorica bila bolja od Sloge.

Krka je nastavili svoj pohod ka play-offu i pokušaju da se vrati u ABA ligu, gdje je nastupala dugi niz godina.

Jučer su uspjeli savladati ekipu TFT Skopje sa 93:83. Sve vrijeme utakmice Krka je bila bolji protivnik i nisu dozvolili “gostima” da im se približe. U redovima pobjedničke ekipe najbolji pojedinci bili su Mate Vucić i Jan Špan sa po 13 poena, dok se u ekipi TFT istakao Lachlan Anderson sa 20 poena.

Ekipe Sloge i Podgorice su odigrali jedan odličan meč, u kojem je tim iz Crne Gore stigao do pobjede nakon preokreta. Sve do pet minuta prije kraja utakmice Sloga je imala prednost, a zatim su igrači Podgorice napravili seriju 0:9 i tako otišli na 60:64, što je ujedno bila i najveća prednost Podgorice na utakmici. Do kraju su uspjeli da sačuvaju prednost i slave sa 66:77. Kod Podgorice najbolji su bili Mladen Vujić sa 19 poena i Selim Fofan sa 15 poena, u poraženom timu se istakao Zoran Paunović sa 17 poena.

Široki Brijeg je do prve pobjede u ovogodišnjoj ABA 2 ligi stigao preko Pelistera u posljednjoj utakmici trećeg kola. Slavili su izabranici Ivana Velića 83:73 najviše zahvaljujući sjajnoj partiji Mislava Brzoje koji je zaustavljen na 27 poena.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista