MENI

1

Larisa Cerić peta na Grand slamu u Abu Dabiju

Najbolja bosanskohercegovačka džudistkinja poražena je u borbi za bronzu od džudistkinje iz Rusije, Elis Stratseve.

Larisa Cerić je na Grand slamu u Abu Dabiju u kategoriji 78+ kilograma osvojila peto mjesto.

U borbi za bronzu naša najbolja džudistkinja je poražena ipponom od dvadesetdvogodišnje Ruskinje koja nastupa pod zastavom WJR (World Judo Toura) Elis Stratseve kao individualna takmičarka.

Na startu takmičenja Larisa je savaldala Ruskinju pod zastavom WJR Dariju Vladimirovu. Potom je u četvrtfinalu poražena od Erice Simonetti iz Italije ipponom, što ju je poslalo u repesaž. Tamo dobija Brazilku Giovannu Santos sa dva wazarija, a onda gubi od pomenute Elis Stratseve. 

Pored Larise Cerić na Grand Slamu su nastupili i Toni Miletić, te sestre Anđela i Aleksandra Samardžić. Toni Miletić je u kategoriji do 90 kilograma poražen u prvom kolu od Klena Kristofera Kaljulaida iz Estonije, koji je izgubio polufinale od zlatnog Nemanje Majdova, te na kraju završio kao peti. Anđela Samardžić je u kategoriji do 57 kilograma poražena od Britanke Lele Nairne u prvom kolu, dok je Aleksandra u kategoriji do 70 kilograma savladala Shokistu Nazarovu iz Uzbekistana, a onda je poražena od Australijanke Aoife Coughlan. 

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista