MENI

1

Manijaci spremili akciju za pomoć Krajini i poručili: Grbavica u nedjelju mora biti puna!

U nedjelju Željezničar igra svoj posljedni meč na Grbavici u aktuelnoj sezoni, a ugostit će Posušje. Plavi su već objavili da će za ovaj meč štampati maksimalan broj ulaznica, a dodatni razlog navijačima da napune Grbavicu je oproštaj Samira Bekrića.

Pred utakmicu su se oglasili i Manijaci, koji su najavili da će na južnoj, sjevernoj i istočnoj tribini bit će postavljene kutije za pomoć Krajini koja je pogođena poplavama.

“U susret nam ide utakmica koja ima epitet finala i od koje mnogo zavisi ostvarenje cilja u ovoj sezoni, a to je izlazak u evropu. Sa sigurnošću se može reći da se radi o najvažnijoj utakmici u sezoni, pa nam je obaveza da u nedjelju imamo i takav pristup.

Stadion u nedjelju mora biti pun i to je dan koji zahtijeva reakciju svih Željinih navijača, odakle god dolazili! Ovo je ujedno i posljednja utakmica na Grbavici u ovoj sezoni. Na Grbavici, koja je i ove godine jedan od najposjećenijih stadiona u regionu, a daleko najposjećeniji u našoj domovini.

Idemo u nedjelju i na to staviti tačku, napuniti stadion i upisati pobjedu zlata vrijednu!

BUDI DIO NAVIJAČKOG I FUDBALSKOG SPEKTAKLA, DOĐI NA GRBAVICU!

Napomena: Na južnoj, sjevernoj i istočnoj tribini bit će postavljene kutije za pomoć Krajini koja je pogođena poplavama. Odazovimo se!”, saopćili su Manijaci.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista