MENI

1

Milošević: Moramo biti zadovoljni odnosom igrača, samo jedna stvar nije bila na nivou

Sinoć su nogometni Zmajevi na debiju selektora Save Miloševića savladali Lihtenštajn sa 2:0 u Vaduzu uz dosta sigurnu igru i možemo slobodno reći rutinski.

Upravo je selektor Milošević nakon meča dao svoj komentar za BHT1.

“Čestitke momcima. Prezadovoljan sam prvim poluvremenom, a u drugom je bilo prekida pa se gubio ritam. Moramo biti zadovoljni i mi, a i svi gledaoci. Prije svega odnosom ,ozbiljnošću, a možda jedina stvar koja nije bila na nivou jeste realizacija. Imali smo još 7-8 šansi, ali možda je i bolje da se to danas desilo, pa da to u ponedjeljak nadoknadimo“, istakao je Milošević

“Ovo je početak. Novi početak ciklusa, nečega što trebamo odraditi do marta i zaista su to prihvatili da se od danas pripremamo za sve što slijedi. Idemo dalje, za tri dana je nova utakmica. Trebamo se što prije oporaviti”, dodao je.

U razgovoru nakon utakmice dotakao se i narednog protivnika, selekcije Portugala:

“Stanje na tabeli je takvo, ali imamo mnogo toga da izgubimo, kao i da dobijemo. Biće potpuno drugačija utakmica od ove, protivnik će biti opasniji, ali će i ostavljati više prostora. Mislim da smo uspjeli da sačuvamo momke, svježinu za ponedjeljak. AKo uspijemo energetski izdržati 90 minuta, onda će to biti blizu”, zaključio je Milošević.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista