MENI

image-456

Na međunarodnoj Fis utrci u slalomu pobjednici Esma Alić iz BiH i Klemen Kosi iz Slovenije

U organizaciji Hrvatskog skijaškog saveza, Skijaškog kluba Nordis iz Splita te u suorganizaciji ŠRC Adria Ski i Ski saveza Herceg-Bosne, na stazama ski centra Adria Ski na Kupresu održana je “Međunarodna fis utrka – Kupres 2024”.

Kako su za Fenu kazali organizatori, natjecanje je započelo 23. siječnja kad su vožena dva veleslaloma u muškoj i ženskoj konkurenciji, a srijeda i četvrtak su bili rezervirani za vožnju slaloma u obje kategorije.

U ženskoj konkurenciji pobjednica slaloma je Esma Alić iz BiH, druga je bila Nikolina Dragoljević također iz BiH, dok je treće vrijeme imala Anastasija Drobnjak iz Srbije.

U istoj kategoriji, ali u muškoj konkurenciji, prvo mjesto osvojio je Klemen Kosi iz Slovenije, drugi je Emir Lokmić iz BiH, dok je treće mjesto osvojio Samuel Todd-Saunders iz Velike Britanije.

Na natjecanje je bilo prijavljeno 120 skijaša iz BiH, Hrvatske, Njemačke, Slovenije, Austrije, Nizozemske, Slovačke, Srbije, Turske, Velike Britanije, Saudijske Arabije, Makedonije, Rumunjske, Irske.

Iako se ova utrke nalazi u FIS kalendaru pod zastavom hrvatskog skijaškog saveza i klubova, natjecanje se godinama održava na padinama ski centra Adri ski na Kupresu.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista