MENI

1

Nogometna reprezentacija Francuske okupila se jučer pred nova iskušenja, a modni odabir izabranika Didiera Deschampsa podigao je dosta prašine

Reprezentacija Francuske okupila se jučer pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a u centru pažnje okupljanja bili su modni detalji koje su nosili popularni Trikolori.

Clairefontain je tradicionalno okupljalište nogometaša Francuske, pa su Griezman, Mbappe, Coman i društvo i ovog puta bili na dobro poznatoj lokaciji. Trikolori počinju svoj put u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i već u prvom kolu očekuje ih veliki derbi protiv Nizozemske koji ćemo gledati u petak s početkom u 20:45 sati, a tri dana kasnije gostuju selekciji Francuske.

Pojedini igrači Francuske vole da eksperimentišu kada je moda u pitanju, a to su to dokazali i na ovom okupljanju. Njihov dolazak djelovao je kao modna revija nekog relevantnog modnog kreatora.

Griezzman i njegova roze frizura i ovaj put su privukli brojne fotografe, a za njim nije kaskao ni Bayernom Coman koji je na druženje stigao u “tigrastoj” jakni.

Realov Camavinga stigao je u teksas izdanju, a čini se da je najviše stila pokazao novi kapiten Trikolora, Kylian Mbappe, ali prosudite sami.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista