MENI

1

Održana radionica za doktore i fiziotarapeute bh. nacionalnih selekcija

U prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu početkom sedmice je održana radionica za doktore i fizioterapeute nacionalnih selekcija Bosne i Hercegovine, na kojoj je predavač bio fitness edukator Nemanja Milović.

Tema radionice su bile inovacije u suplementaciji nogometaša, a cilj je bio upoznati medicinske timove naših selekcija sa modernim trendovima i dostignućima u ovoj oblasti.

Nemanja Milović je istakao da se u posljednjih nekoliko godina u samoj metodologiji suplementacije desio značajan napredak, da su na tržištu dostupni novi proizvodi koji mogu pomoći sportistima u poboljšanju njihovih igračkih performansi i oporavku nakon napornih treninga i utakmica.

Važno je da svi članovi medicinskih timova u našim selekcijama budu upoznati sa novim proizvodima, kako bi mogli pružiti najbolju moguću podršku igračima.Stručna radionica o suplementaciji je još jedan bitan korak ka unapređenju rada stručnih štabova nacionalnih selekcija Bosne i Hercegovine, i referentan pokazatelj kako se u NS/FS BiH vodi računa o razvoju fudbala na svim nivoima.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista