MENI

1

Partizan slavio u Madridu: Punter trojkom u posljednjoj sekundi srušio Kraljeve!

Košarkaši Partizana stigli su do velike pobjede na startu play-offa Eurolige. U sred Madrida savladali su Real Madrid 89:87!

U najavama za prvu utakmicu mediji iz Srbije potencirali su prvu utakmicu kao idealnu za pravljenje brejka i njihova predviđanja na kraju su se i obistinila.

Partizan je odlično otvorio utakmicu i poveo, ali je start druge četvrtine i velika serija Reala pomogla domaćinu da ode na plus 8. Ipak beogradski tim se nije predavao ubrzo je izjednačio, a do kraja susreta gledali smo rezultatsku klackalicu.

Bio je to nagovještaj drame u finišu, a na krilima Muse i Decka Real je na pet minuta do kraja stigao do vodstva od 77:70. Uspio se Partizan vratiti i uhvatiti priključak, te na dvije minute do kraja prići na -2 79:77, a zatim i povesti trojkom Puntera.

Real je opet poveo na 21 sekund do kraja, nakon što je uz faul pogodio sjajni Deck 87:86, da bi nakon toga Punter u posljednjoj sekundi pogodio trojku za Partizan!

Završilo je 89:87 za Partizan, a i naredni meč serije se igra u Madridu za dva dana.

Musa je ubacio 10 poena, ali pružio je nešto skromniju partiju sa šutem iz igre 2/6 i s linije slobodnih bacanja 5/7. Izgubio je tri lopte, uhvatio tri skoka i podijelio dvije asistencije.

Partizan je do trijumfa nosio Punter s 26 poena, dok je kod Reala Deck bio najbolji s 24.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista