MENI

4

Potpisali smo igrače za pozicije na kojima smo bili deficitarni, za dalje ćemo vidjeti, Jusufbegović prozivku vrši za dva dana

Za dva dana ekipa Veleža službeno će krenuti sa pripremama. Prozivka je u ponedjeljak 9. januara, zakazana za 15 sati.

Ante Hrkać i Mitar Ćuković novi su igrači Veleža, ko će biti sljedeći – teško je reći. Saša Domić koji se spominje u kuloarima, ili eventualno neko četvrti, jedan igrač prema naprijed. Puno toga ovisiti će o tome ko napušta ekipu, a tu situacija nije do kraja jasna, jer u ovoj pauzi, ako ne računamo igrače koji su otišli prije, niko nije napustio ekipu.

“Za sada smo potpisali ugovore igrača za pozicije na kojima smo bili deficitarni. Vidjet ćemo kako će to ići dalje”, riječi su novog trenera Nedima Jusufbegovića u izjavi za Dnevni list te se osvrnuo na moguće odlaske.

“Najavljeno smanjenje ugovora pravi problem, ali što je, tu je”. Strateg Rođenih, usput je saopštioi nešto detaljniji plan priprema koje uključuju i dio koji će biti odrađen u Antaliji…

“Ono što je poznato u ovom trenutku, jeste da ćemo u Mostaru, u razmaku od sedam dana prije odlaska u Tursku, odigrati tri utakmice. Pa ćemo tako 14. ovog mjeseca igrati protiv Blagaja, sedam dana kasnije protivnik je Neretvanac iz Opuzena, a prije polaska u Tursku Igman iz Konjica 28. januara.”

“U Turskoj ćemo također igrati tri utakmice, protivnici bi trebali biti klubovi iz Ukrajine i Litvanije, a vidjet ćemo da li ćemo možda ovom popisu od šest utakmica eventualno dodati još jednu”, zaključio je strateg Rođenih.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista