MENI

9

Poznati termini utakmica 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, tri duela bez TV prijenosa

Potvrđeni termini utakmica 14. kola Premijer nogometne lige Bosne i Hercegovine, a sve oči će biti uprte u Banju Luku i Mostar.

Prve utakmice 14. kola bit će odigrane u subotu, a otvorit će ga Zvijezda 09 – GOŠK i Sloga – Igman. Obje utakmice počinju od 13:00 i neće biti u direktnom TV prijenosu.

U subotu je na rasporedu još jedna utakmica, a odigrat će je Posušje i Sarajevo sa početkom od 20:45. Utakmicu će prenositi Arena Sport 1 Premium.

U nedjelju su na rasporedu dvije utakmice i to između Tuzla Cityja i Širokog Brijega, te veliki derbi između Borca i Željezničara, koji će zasigurno privući najviše pažnje.

Susret Tuzla City – Široki Brijeg počinje u 13:00, ali neće biti u direktnom TV prijenosu, dok je okršaj između Borca i Željezničara na rasporedu u 15:15 sa direktnim prijenosom na Arena Sport 1 Premium.  

Tačku na 14. kolo stavit će mostarski derbi, odnosno Velež i Zrinjski, utakmicom koja će biti odigrana u ponedjeljak sa početkom od 18:00. Utakmicu će prenositi Arena Sport 1 Premium. 

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista