MENI

image-561

Predsjednik FK Borac Tegeltija: Kvržić nije bio u ofsajdu, stručnjaci!

Predsjednik FK Borac Milan Tegeltija oglasio se nakon utakmice odigrane u Banja Luci u kojoj je Borac iz ofsajda došao do izjednačenje i boda protiv FK Sarajevo.

– Svim medijima i novinarima koji u svojim objavama vrijeđaju i omalovažavaju FK Borac ili nekog iz FK Borac, Banjaluku, Republiku Srpsku, te publiku i navijače u BL, ubuduće će biti uskraćene novinarske akreditacije i pristup Gradskom stadionu u Banjaluci te svaka druga saradnja, poručio je Tegeltija.

– Iako večeras nisu pobijedili, nego odigrali neriješeno, našim momcima se mora čestitati na htijenju borbenosti i karakteru. Ne može se svaka utakmica pobijediti čak i kad si bolji na terenu. To je sport!

S obzirom na sve remi je ok!Čestitam i ekipi Sarajeva na čvrstoj i dobroj igri, napisao je Tegeltija na X-u.

– Ovim ko fol novinarima – hejterima iz Sarajeva, koji su već zaključili da je gol postignut iz ofsajda: Rekoh vam štedite otrov, trebaće vam još! Inače Kvržić nije bio u ofsajdu a igrači koji jesu nisu učestvovali u golu, stručnjaci! A ako bi Kvržić i bio u ofsajdu to bi jedino mogao da kaže VAR jer stoji u liniji sa odbrambenim igračem, navodi Tegeltija.

– U svakom slučaju idemo dalje i sigurno koračamo ka našem cilju.

Nedelja veliki derbi sa Zrinjskim u 19,45!, poručio je predsjednik FK Borac.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista