MENI

9

Projekat od 30 miliona KM: Svečano otvoren teniski kompleks u Banjoj Luci

Preostalo je još samo nekoliko dana do početka ATP turnira u Banjoj Luci, a traju i posljednje pripremaju za teniski spektakl.

Infrastrukturni radovi za predstojeći ATP turnir iz serije 250 Srpska Open su završeni i to je ozvaničeno večeras, otvaranjem teniskog kompleksa. Za ovaj projekat grad Banja Luka i Vlada Republike Srpske izdvojili su oko 30 miliona KM. Grad je već živnuo, a popunjenost smještajnih kapaciteta je na oko 80 %.

U grad stižu Novak Đoković, a osim njega igrat će i Stanislas Wawrinka, Gael Monfils, Karen Khachanov, prošlogodišnji pobjednik turnira u Beogradu Andrey Rublev, te Borna Ćorić, Miomir Kecmanović, Tallon Griekspoor, Richard Gasquet, Jirži Lehečka, Benjamin Bonzi, Alex Molcan, Laslo Đere, Grégoire Barrère, Federico Coria, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Juan Pablo Varillas, Fabio Fognini, Aleksej Popirin, Marco Cecchinato, Hamad Međedović i Damir Džumhur.

Događaju koji počinje u nedjelju, 16. aprila i koji će trajati do nedjelje 23. aprila prethodila je, za domaće uslove, strahovito brza gradnja centralnog terena i rekonstrukcija parka.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista