MENI

1

Real Madrid na krilima Muse uništio Partizan, pobjeda Crvene zvezde

U okviru 16. kola Eurolige, Maccabi Tel Aviv i Crvena zvezda su pružili izuzetno uzbudljivu utakmicu, gdje su gosti na kraju slavili rezultatom 92:98.

Nominalni gosti iz Beograda preuzeli su kontrolu tokom druge četvrtine, ostvarivši vodstvo od 11 poena na poluvremenu 42:51. Treća četvrtina nastavila je donositi i uvećavati prednost Crvene zvezde, rezultat je glasio 65:79. Uprkos nastojanjima domaćih u posljednjoj četvrtini, Crvena zvezda je zadržala prednost, a meč je završen rezultatom 92:98.

Teodosić je predvodio Crvenu zvezda sa 27 poena, Baldwin dodao 22, dok je Bolomboy ostvario 20 poena.

Nešto kasnije su Valencia i Virtus Bologna započeli svoj susret, pruživši gledaocima izuzetno uzbudljivu i izjednačenu košarkašku utakmicu koja je okončana rezultatom 79:71.

Domaćini su bolji bili u prvoj četvrtini, završena je rezultatom 26:21. Međutim, preokret se dogodio pred sam kraj druge četvrtine, kada su igrači Virtus Bologne preuzeli kontrolu i otišli na poluvrijeme s deset poena prednosti 37:47 Valencija u trećoj četvrtini vraća prednost koju je do kraja meča i sačuvala za trijumf 79:71.

Najefikasniji su bili Jones sa 17 poena, Shengalia sa 15 poena te Lundberg sa 13 poena.

Odigrana je utakmica između Real Madrida i Partizana s početkom u 20:45 sati, a domaćini su slavili pobjedu rezultatom 91:75.

Džanan Musa razbio je crno-bele u prvom poluvremenu sa 16 poena, tri skoka i jednom asistencijom a meč je okončao sa 23 poena. Sjajnu podršku imao je u reprezentativcu Francuske Vincentu Poireu koji je zaustavljen na 14 poena dok je kod gostiju bolji od ostatka ekipe bio Coboclo sa 18 ubačaja.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista