MENI

9

Reklama koja ruši rekorde u Turskoj, Edin Džeko u glavnoj ulozi

Kapiten fudbalske reprezentacije BiH Edin Džeko jedna je od najvećih zvijezda turske Superlige, igra u sjajnoj formi, a interes javnosti je na zaista velikom nivou pa ne čudi da je postao jedna od najtraženijih ličnosti kada je marketing u pitanju. Edin Džeko snimio je reklamu koja je oduševila Tursku.

Otkako je ovog ljeta došao u Fenerbahče, Džeko je hit svih navijača ovog kluba, ali i ostalih ljubitelja najvažnije sporedne stvari u Turskoj. Uživa status velike zvijezde, a od dolaska u Fener zadužio je i kapitensku traku.

Sada je oduševio u drugoj ulozi, mimo one na zelenim terenima. Pojavio se u reklami jedne naftne kompanije, a spot se zove “Džekin put do uspjeha nije bio lagan”. U spotu se prikazuje kako navijači Fenerbahčea slave Džekin gol, a onda pričaju o njemu i tome kako je uspio.

Tada jedan od navijača priča kako je “spasio” Džeku kojem se pokvario automobil. Stajao je pored ceste, a onda je naišao navijač i “spasio” našeg reprezentativca koji je tako stigao na vrijeme na utakmicu. Reklamu je za jedan dan samo na X profilu Fenerba

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista