MENI

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Sergej Barbarez bi danas trebao biti predstavljen za novog selektora BiH

Izvršni odbor FS Bosne i Hercegovine danas bi trebao donijeti odluku o imenovanju Sergeja Barbareza na mjesto selektora fudbalske reprezentacije naše zemlje.

Nakon višegodišnje inicijative navijača, čini se da je konačno došlo vrijeme da miljenik javnosti u BiH konačno preuzme selektorsku poziciju Zmajeva.

Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH danas je u 15:30 zakazao sjednicu na kojoj će Barbarez biti potvrđen kao novi selektor BiH.

Nakon sjednice, zakazano je i predstavljanje novog selektora na konferenciji za medije od 17 sati, također u Sarajevu, u prostorijama FS BiH. Tada se očekuje i prvo obraćanje Barbareza kao selektora Zmajeva, ali i predsjednika Fudbalskog saveza BiH Vice Zeljkovića.

Barbarez bi trebao dobiti višegodišnji ugovor s Fudbalskim savezom BiH, a danas bi trebala biti imenovana i ekipa koja će sarađivati s legendarnim kapitenom. Radi se mahom o proslavljenim reprezentativcima BiH koji su u godinama prije nas ostavljali srce u dresu Zmajeva.

I sam Barbarez je potvrdio da želi preuzeti reprezentaciju BiH te ćemo vidjeti kako će se snaći na selektorskoj poziciji, pošto se tim poslom još uvijek nije bavio.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista