MENI

7889

Sloboda oslabljena protiv Sarajeva: Mladi reprezentativac propušta utakmicu na Tušnju

Sloboda i Sarajevo igraju u nedjelju na Tušnju utakmicu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine, a na Tušnju je danas održana press konferencija pred ovaj meč.

Voljom žrijeba odlučeno je da će se u osmini finala Kupa naše zemlje sastati stari rivali, a to su Sloboda i Sarajevo, te je sigurno da nas očekuje itekako uzbudljiva utakmica.

Na Tušnju je danas održana i press konferencija tuzlanskog kluba pred ovu utakmicu, a javnosti se obratio trener ovog tima Zlatan Nalić.

Nalić je, između ostalog, potvrdio da neće moći računati na ovoj utakmici na mladog reprezentativca Nermina Mujkića što će sigurno za Slobodu biti ogroman udarac.

“Imamo mali problema zbog viroze. Nećemo moći računati na Mujkića. Ostali igrači koji su registrovani biće na raspolaganju. Za nas još nije gotovo prelazni rok, ali mislim da u uvom trenutku imamo ekipu koja se moze lijepo suprostaviti Sarajevu”, rekao je Nalić.

Na press konferenciji bio je i golman tuzlanskog kluba Azir Muminović koji je također otkrio svoja očekivanja.

“Jedva čekamo utakmicu. Drago mi je što smo pripreme odradili odlično. Svi su igrači davali svoj maksimum, svi smo spremni. Nedostajat će nam samo Mujkić, a ovim putem pozivam i sve navijače da nas dođu bodriti”, kaže Muminović.

Podsjećamo, utakmica između Slobode i Sarajeva igra se u nedjelju na Tušnju s početkom u 13 sati.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista